Ieder interieur advies is maatwerk. Hieronder vindt u een klein overzicht van de mogelijkheden en kosten, van advies aan huis,  een heel nieuw ontwerp van een ruimte of verdieping, tot de uitvoering van het hele plan.

Advies aan huis

200,- incl. btw

Na een intake via de telefoon of via e-mail ontvangt u ter voorbereiding een intake-formulier. Bij u thuis bespreken we welke kleuren en materialen bij uw stijl passen.  Hoe kleuren overkomen heeft voor een groot deel te maken met licht. Daglicht kan een heel ander gevoel geven bij een kleur dan kunstlicht. Om die reden geef ik mijn advies bij voorkeur bij daglicht.

Mocht u naderhand toch een uitgebreider advies willen kan dat natuurlijk ook.

Kleur- en materialenplan

595,- per ruimte

Na een intake en analyse maken we jouw persoonlijk moodboard. Vervolgens werken we dit uit in een kleur- en materialenplan zodat je naderhand gedegen aan de slag kunt gaan met de juiste kleuren voor de wanden en materialen voor  de vloer, raamdecoratie en meubelen.

Basisplan

795,- per ruimte

Na een intake en analyse maken we jouw persoonlijk moodboard. Vervolgens werken we dit uit in een kleur-  en materialenplan, een 2D indelingsplan en een voorstel voor passende meubels en accessoires. Met dit plan kun je vervolgens zelf aan de slag met de uitvoering.

Totaalconcept

1195,- per ruimte

Een totaalconcept geeft een volledig beeld van hoe je ruimte er uiteindelijk uit komt te zien. Na de intake gaan we aan de slag met jouw moodboard en dit verwerken we in 3D tekeningen, indeling, kleur- en materialenplan, verlichtingsplan, shoppinglist en plan van aanpak.

Concept en realisatie

2495,- per ruimte

Totaalconcept zoals eerder omschreven maar dan inclusief de begeleiding in realisatie. Wij verzorgen het opvragen van offertes, inplannen van de vakmensen, het shoppen van benodigdheden en het begeleiden van alle werkzaamheden, voorafgaand en tijdens het project.

Meubelontwerp en maatwerk

Offerte

Je zoekt iets unieks, geen standaardoplossing? We kunnen hierin meedenken van schets tot technische tekening voor de uitvoering.