Design District 2017

Design beurzen bezoeken is altijd een feestje. Een van die beurzen is Design District. Dit jaar werd die voor de 15e keer gehouden in de oude industriële Van Nelle fabriek in Rotterdam. Een schitterende locatie, met veel ruimte en licht waardoor alle ontwerpen heel goed tot hun recht komen. Het was er druk en de sfeer was super goed. Ik word elke keer weer verrast door de manier waarop de verschillende leveranciers hun producten laten zien.

Er was dit keer opvallend veel aandacht besteed aan vorm en comfort. Ook is er steeds meer aandacht voor kleurgebruik. Ik raak altijd geïnspireerd door vorm en het kleurgebruik, en loop dan ook de hele dag met mijn fotocamera in de aanslag om zoveel mogelijk vast te leggen. Op de onderstaande foto’s staat een impressie van wat er allemaal te zien was.

design district 2017
Design District 2017
Design District 2017
Design District 2017
Design District 2017

Design is een sieraad voor het huis. Je hoeft er niet je hele huis mee vol te zetten, een of twee stukken kunnen al een wereld van verschil maken. Wil je informatie over de objecten op de foto’s of wil je advies bij het inpassen van een designstuk in je interieur, neem dan gerust contact op.