Kleuren 2018

Voor Pantone is de kleur van het jaar 2018 ultra violet. Paars of violet staat voor evenwicht, kracht, ontspanning en waardigheid. Deze kleur heeft daarnaast iets mysterieus over zich, waardoor het zeer goed in de slaapkamer kan. Maar met de juiste combinatie van andere kleuren en goede meubels kan paars ook erg mooi in de woonkamer staan.

Pantone 2018 ultraviolet

Hieronder een detail van Glamour wallpaper uit de Prestige collectie van La Aurelia. La Aurelia is een Nederlands designmerk wat inspeelt op de trend naar rijke stoffen en een luxe uitstraling van het het interieur.

pantone 2018 la aurelia

De Flexa Kleur van het Jaar 2018 is Heart Wood. Flexa heeft gekozen voor deze grijsroze tint om zoals ze zeggen ‘je weer in contact te laten komen met de rustgevende kleuren uit de natuur’. Afhankelijk van de gewenste sfeer in je woning, kun je deze tint in allerlei kleurcombinaties gebruiken om verschillende stemmingen te creëren. In combinatie met okergelen creëer je een speels en dynamisch effect, met koele blauwen een rustgevend interieur en met bruinen een warme sfeer.

Heartwood Flexa kleur 2018