Over Luciënne

“Ik geloof oprecht dat mensen gelukkig worden van een huis dat bij hen past”

Ik word blij van mooie dingen, van harmonie, het gevoel dat dingen kloppen. Ik word blij van samen ergens voor gaan, het gevoel dat iets ertoe doet. Al deze elementen komen voor mij samen in mijn eigen onderneming in interieurstyling, LDesigns. Het allerleukste aan mijn vak vind ik dan ook de harmonie aanbrengen in een woon- of werkomgeving. Daarbij is de uitdaging de vertaling te maken van de wensen van anderen naar de juiste kleur en materialen.

Mijn kleur

Kleur zegt alles voor en over mij. Zelf identificeer ik mij met de kleur rood. Rood staat onder andere voor kracht, impulsief en energiek, maar ook voor leven, ambitie en doorzetten. Een kleur mij op het lijf geschreven.

De weg ernaar toe

Het zelfstandig ondernemen zit mij in het bloed. Voordat ik aan LDesigns begon heb ik een eigen administratiekantoor gehad en als zelfstandig boekhouder gewerkt. Maar ik heb ook als werknemer gewerkt. Van zwemdocente tot het bankwezen. Ook in die functies heb ik altijd een grote mate van zelfstandigheid gehad. Na diverse opleidingen en cursussen ben ik uitgekomen op mijn ware passie, interieurstyling. Blij ben ik dat ik van mijn passie nu mijn werk gemaakt heb.

Interieurstyling is een vak dat continu verandert. Ik ben en blijf op de hoogte door vakbladen, beurzen, workshops en het contact met collega’s ben. Ook ben ik lid van het team van MakeOverAcademy, partner van HuisMakeOver en van de beroepsvereniging BNS Crisp. Geen dag is hetzelfde en vervelen zal het nooit. In dit vak word ik oud!