Happy home

Wat is er fijner dan thuis te komen in een huis wat prettig voelt. Maar hoe bereik je dat. Er zijn genoeg woonbladen en tv programma’s om inspiratie uit te halen, maar hoe vertaal je dat nu naar je eigen huis?

In de loop van de tijd verzamelen de meesten van ons heel wat spullen om zich heen. Tot er een moment komt waarop  je het heel anders wilt. Dat gebeurt vaak bij veranderingen in de leefsituatie, als de kinderen het huis uit gaan, bij een verhuizing of als je (weer) gaat samenwonen. Ik help u graag om van uw wensen een samenhangend geheel te maken.

Bij ieder interieuradvies staan uiteraard uw wensen en ideeën centraal. Welke woonwensen zijn er, welke woonstijl heeft u en welk woontype bent u.

Hoe?

Door bijvoorbeeld een advies bij u thuis. Gedurende twee uur bespreken we uw woonwensen. Ik denk met u mee in uw woonsmaak. Wat is de gezelligste opstelling van de meubels, welke kleur maakt de kamer net wat gezelliger? Kies je voor verf of toch behang? En niet te vergeten de raamdecoratie, hele belangrijke sfeerbepalers.

Na het bezoek kunt u zelf aan de slag om uw interieur om te toveren tot een ruimte waar u zich happy voelt.

Ontwerp in 2D of 3D

Als u wilt zet ik het ontwerp voor u op papier, met een 2D indeling, een kleur- en een materialenplan. Gaat u verbouwen dan is een ontwerp in 3D een goeie manier om een indruk te krijgen van hoe het gaat worden.

Wat nog meer?

Wat ik nog meer kan betekenen is helemaal afhankelijk van uw wensen. Als u wilt ga ik voor u op zoek naar de juiste meubels die passen bij uw interieur. Of een verlichtingsplan maken  om een fijne sfeer te creëren.

Als u helemaal ontzorgd wilt worden kan dat ook. Het ontwerp is de rode draad in de uitvoering. We maken een tijdsplanning en ik zorg ervoor, met de juiste vakmensen , dat het allemaal geregeld wordt, inclusief het bestellen van de uitgekozen meubels en accessoires.

Als u hier uw gegevens achterlaat dan neem ik contact op om een afspraak te maken.